Indoor Groningen biedt excuses aan, inschrijven moet overnieuw

Share
  • 4 november 2017 13:45

door: redactie, 4 november 2017 13:45

Zuidbroek | STEGEN.NET

Het bestuur van Indoor Groningen biedt excuses aan voor de chaos die is ontstaan nadat het online inschrijvingssysteem al kort na opening compleet faalde. Het inschrijven gaat nu opnieuw gebeuren, met verschillende momenten voor verschillende klassen.

Het bestuur van de stichting Ruitersport Noord-Nederland vergaderde vrijdag over de ontstane situatie. ,,Na vorig jaar hoopten wij dat het systeem het dit jaar wel aan zou kunnen. Er waren diverse aanpassingen gedaan, maar helaas het bleek niet voldoende. Het bestuur heeft bij elkaar gezeten, met de handen in het haar, op zoek naar een eerlijke en betrouwbare oplossing. Hoe nu verder? Wij gaan met een schone lei beginnen en willen iedereen dezelfde en eerlijke kansen geven”, aldus voorzitter Aaldert de Vrieze.

Hoe nu verder?
De inschrijvingen die nu gedaan zijn, zijn niet betrouwbaar, sommige zijn betaald, anderen niet, daarom begint het inschrijven weer op nul, zo meldt Indoor Groningen op de website. Mensen die al betaald hebben krijgen het geld terug. Bij het nieuwe inschrijven hoeft er niet gelijk betaald te worden. Dat gebeurt na ontvangst van een bevestigingsmail.

Inschrijven gaat per categorie/discipline:
dinsdag 7 november dressuur Cat. 1 vanaf 20:00u
woensdag 8 november pony’s alle categoriën vanaf 20:00u
donderdag 9 november B paarden vanaf 20:00u
maandag 13 november L paarden vanaf 20:00u
dinsdag 14 november M, Z en ZZ paarden vanaf 20:00u